E-Learning


Az ÖN tanfolyama akkor indul, amikor jelentkezik!


GYORS – HATÉKONY – INTERAKTÍV - ON-LINE


Fontos változás!


2015 januárjától a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) megváltoztatja a közúti járművezető képzésben alkalmazott elméleti vizsgakérdéseket. Az összes új vizsga kérdés, és annak gyakorlása

csak–az E-Educatio Zrt.oldalán érhető el!!!

A hozzáférési idő 90 nap és 60 óra.

Lehetőség van hosszabb idejű hozzáféréshez, és magasabb óraszámú tanuláshoz is.
Erről külön adunk tájékoztatást.

Azonban a jogszabályi követelmény nem változott: a tanfolyam (vagyis az e-learning tananyag tanulásának) megkezdésétől számított

9 hónapon belül meg kell történnie az első elméleti vizsgának, ezért kérjük, hogy 7 hónap után jelezze azt az Autósiskolának, hogy Ön vizsgázni akar, illetve 12 hónapon belül le kell tenni a sikeres elméleti vizsgát.

Az e-learning képzés egy a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elfogadott és jóváhagyott zárt rendszerű távoktatási képzési forma.

Iskolánknál bármikor lehetősége van távoktatásra jelentkezni: személygépkocsi, motorkerékpár és moped kategóriákban.(A;AM;B)

Mindez történhet személyes megkeresés formájában az Autósiskola ügyfélszolgálatán, (Pécs, Citrom u 12, Kedd és Szerda 11.00-15.00 óra), bármikor e-mail-ben (info@vinterautosiskola.hu címen vagy autosiskolavinter@gmail.com) illetve telefonon a +36-20-225-8905 számon.

Előnyök

Az e-learning nagy előnye, hogy időben rugalmas és nincs helyhez kötve. Bárhol, (otthonról, külföldről) bármikor használható, ahol van számítógép és internetkapcsolat, bárhonnan elérhető. Önállóan, mégis ellenőrzötten és szabályozottan, saját időbeosztás és tempó szerint lehet előrehaladni, a tanulást bármikor meg lehet szakítani, majd folytatni tovább. A rendszer megjegyzi azt is, hogy hol hagyta abba a tanulást. Interaktív módon lehet tanulni, életszerű példák és szimulációk segítségével, az informatika eszközrendszerét felhasználva. Az egyik legfontosabb jellemzője az interaktivitás: az oldalak közti navigációtól, a tesztek és feladatok elektronikus kitöltésén át az azonnali kiértékelésig sokféle módon használható. A tananyagok és a keretrendszer az e-learning szolgáltató informatikai rendszerén vannak telepítve, amit egy számítógép internetböngészőjén keresztül lehet elérni. Így a tanuláshoz nincs szükség sem speciális szoftverek telepítésére, sem mély informatikai ismeretekre.

Az alábbi informatikai környezet szükséges:

 • Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
 • Böngésző: Internet Explorer 8/9, Mozilla Firefox 4.5
 • Flash lejátszó: legutolsó, frissített változat
 • Képernyőfelbontás: 1024x768, 1920x1080 (ajánlott)
 • Internetletöltési sebesség: min. 768 Kbps.
Az e-learning típusú elméleti képzésben történő részvétel módja, annak lépései:
 1. A jelentkezéshez szükséges:
  • kitöltött jelentkezési lap - az ügyfélszolgálaton átvehető, ill letölthető itt
  • személyi igazolvány, lakcím kártya
  • orvosi alkalmassági vélemény vagy érvényes vezetői engedély
  • 8. általános iskola elvégzését tanúsító bizonyítvány
  Az iskola a dokumentumokat lemásolja!
  Amennyiben e-mailban jelentkezik, a Jelentkezési lapot el tudja küldeni, a személyi igazolványt, bizonyítványt scennelt vagy fényképezett formában tudja eljutattni üzenetben.
 2. Ezután az iskola megrendeli a képzést.
 3. Ennek átfutási ideje: EGY óra és lehet kezdeni a felkészülést!
 4. Az E-Titan rendszer megküldi a tanuló e-mail címére a belépési lehetőséget(felhasználó név és jelszó, a tanuló adja meg.) . Ezért nagyon fontos a pontos e-mail cím feltüntetése!
 5. A jelölt a programot az alábbiakban készített összesítő táblázatban rögzített időtartamig és óraszámban veheti igénybe. Ha nem sikerült a meghatározott tananyagot az adott óraszámban és időben elsajátítani, akkor pótóra rendelhető. Ügyintézése az Autósiskola ügyfélszolgálatán történik,ill, a már ismert módszerrel.
 6. Díjfizetés:Ügyfélszolgálaton, számla ellenében, ill .utalással,a megadott számlaszámra.
 7. Amikor a jelölt a képzést sikeresen befejezte, erről az E-Titan rendszer írásban értesíti a jelöltet, az Autósiskolát egy Képzési Igazolást küld a rendszer.
 8. Az Autósiskola egyeztet a tanulóval az elméleti vizsga idejéről.(Jelentkezéstől számítva 9 hónapon belül.)
A sikeres elméleti vizsga után kategóriás képzés esetén megkezdődhet a gyakorlati képzés.
A korszerű, interaktív, multimédiás tananyagok, tesztek és próbavizsgák által megszerzett alapos tudás nemcsak az elméleti vizsga sikerességéhez járul hozzá, hanem később az utakon is alapját jelenti a biztonságos és szabálykövető közlekedésnek.
Az alábbiakban betekintést nyerhet a tanfolyamok e-learninges anyagaiba.

E-learning eléréséhez kattintson IDE!

Időkorlátok és Árak

Kategória „B” „A” „AM”
Rendelkezésre álló idő 90 nap vagy 60 óra
Pótképzésre fordítható idő 15 nap vagy 10 óra
Képzés ára 30.000.-Ft 30.000.-Ft 30.000.-Ft
Elméleti vizsgadíj 4.600.- Ft 4.600.- Ft 4.600.- Ft
Megrendeléskor fizetendő 34.600.-Ft 34.600.-Ft 34.600.-Ft
Pótképzés ára 20.000.Ft 20.000.Ft 20.000.Ft